середа, 12 травня 2010 18:58

"Атлетико" і "Фулхем" визначать першого переможця Ліги Європи

"Атлетико" і "Фулхем" визначать першого переможця Ліги Європи

Головний тренер мадридського "Атлетико" Кіке Санчес Флорес перед фіналом Ліги Європи з лондонським "Фулхемом" наголосив, що не вважає свою команду фаворитом, і висловив надію, що його підопічним вдасться впоратися з хвилюванням і добре зробити свою роботу.

"Ми не вважаємо себе фаворитами в майбутньому поєдинку. Турбуємося тільки про те, щоб показати свою гру. Все, що потрібно, - це достукатися до сердець людей. "Фулхем" - гарна команда. Якщо вони дійшли до фіналу, це щось значить. Вони вміють поводитися з м'ячем, знають, яку гру хочуть показувати, і не збираються дозволяти нам робити на полі все, що ми хочемо ", - зазначив наставник "матрацників".

"Ми відчуваємо відповідальність за те, щоб добре зробити свою роботу. І не збираємося міняти що-небудь у тій грі, яку показували у ході турніру. Спробуємо зіграти з великою самовіддачею і бажанням. Цей поєдинок дасть усім зрозуміти, що ми робили досі ", - заявив Флорес.

"Наша команда пройшла через дуже складні матчі, в яких ми показали, що стоїмо вище за труднощі. Залишається сподіватися, що проблем з мотивацією не буде і цього разу. Але гравці сприймають все нормально. У фіналах потрібно грати зі всією рішучістю, а не думати про тиск ", - додав він.

"Футболісти вже пройшли через багато випробувань, все, чого вони хочуть - це увійти в історію. Чи є цей матч найважливішим у моїй кар'єрі? Так, тому що це наступна гра моєї команди", - сказав тренер "Атлетико".

Нагадаємо, що фінальний матч Ліги Європи між мадридським "Атлетико" і лондонським "Фулхемом" відбудеться в середу, 12 травня, в Гамбурзі. Початок матчу о 21:45.

За матеріалами СЭ, Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Атлетико" і "Фулхем" визначать першого переможця Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути