Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 09:59

"Арсенал", "Реал" і Касільяс б'ють рекорди Ліги Чемпіонів

"Арсенал", "Реал" і Касільяс б'ють рекорди Ліги Чемпіонів
"Реал", обігравши в 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Мілан" (2:0), став 7-м клубом в історії турніру, якому вдалося здобути три перемоги на старті без пропущених м'ячів, повідомляє твіттер InfostradaLive.

Зазначимо, що жодна із шести інших команд не змогла залишити свої ворота в недоторканності до півфіналу.

Голкіпер "Реала" Ікер Касільяс, зігравши у зустрічі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, записав на свій рахунок вже 104 матч у найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Таким чином, 29-річний іспанець обігнав легендарного німецького воротаря Олівера Кана і став рекордсменом серед голкіперів за кількістю матчів у цьому турнірі.

Зазначимо, що абсолютним лідером за кількістю матчів у Лізі чемпіонів є колишній одноклубник Касільяса - Рауль. На рахунку 33-річного форварда "Шальке-04" 132 гри, повідомляє AS.

"Арсенал", обігравши "Шахтар" (5:1) в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, перевершив рекорд "Реала" зразка сезону-2002/03 за результативністю. На рахунку лондонської команди 14 забитих м'ячів, що на два більше, ніж у королівського клубу.

Також "каноніри" близькі до повторення свого рекорду сезонів-2000-02, коли підопічні Арсена Венгера відзначилися в 12 домашніх матчах Ліги чемпіонів поспіль. На даний момент "Арсенал" забивав у кожній з останніх 11 ігор на "Емірейтс", повідомляє твіттер InfostradaLive.
За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал", "Реал" і Касільяс б'ють рекорди Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути