четвер, 20 січня 2011 10:07

"Арсенал", "Динамо", "Дніпро" і "Кривбас" винні Прем'єр-лізі"- Данилов

"Арсенал", "Динамо", "Дніпро" і "Кривбас" винні Прем'єр-лізі"- Данилов

Чотири клуби чемпіонату України, "Арсенал", "Динамо", "Дніпро" і "Кривбас", беруть участь у Прем'єр-лізы за рахунок решти 12 клубів. Про це заявив президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов.

"Заборгованість перед арбітрами, делегатами та інспекторами в обсязі понад чотири мільйони гривень не є боргом Прем'єр-ліги. Ці кошти вони недоотримали з вини чотирьох клубів, лояльних до Григорія Суркіса -"Арсеналу", "Динамо", "Дніпра" і "Кривбасу", які не сплатили за свою участь у чемпіонаті", - сказав Данилов, якого цитує прес-служба Прем'єр-ліги.

За словами Віталія Данилова, згідно з бюджетом, затвердженим Загальними зборами Учасників ПЛ, вартість участі в чемпіонаті для кожного клубу становить 1млн 650 тисяч гривень.

"Клуби-учасники офіційного пулу не виплачують заявочний внесок, оскільки спонсорські кошти, отримані Прем'єр-лігою, покривають витрати на арбітраж, а залишок суми розподіляється між клубами.

Чотири вищезазначених клуби не передали телевізійні права ПЛ, отже вони беруть участь у чемпіонаті за рахунок інших 12 клубів. "Арсенал", "Динамо", "Дніпро" і "Кривбас" заборгували не тільки за арбітраж, а й Прем'єр-лізі - у сумі понад два мільйони гривень.

Крім того, порушення Регламенту змагань з боку цих клубів вже коштувало нам шести мільйонів гривень штрафних санкцій від "Епіцентру" та "Оболоні" за невиконання умов спонсорських контрактів. Це недоотриманий прибуток інших дванадцяти клубів ПЛ", - підкреслив він.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал", "Динамо", "Дніпро" і "Кривбас" винні Прем'єр-лізі"- Данилов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути