середа, 05 січня 2011 10:29

Данилов проігнорував збори учасників УПЛ, які сам ініціював

Данилов проігнорував збори учасників УПЛ, які сам ініціював

4 січня в Києві повинні були почати свою роботу Загальні збори учасників української футбольної Прем'єр-ліги, на яких очікувалася присутність і президента УПЛ Віталія Данилова і всіх представників клубів елітного українського дивізіону.

Як повідомляє sport.ua, в підсумку, на збори прибули 14 представників від клубів УПЛ. До столиці України не доїхали представники львівських "Карпат" та запорізького "Металурга". З президентів клубів був присутній тільки власник київського "Арсеналу" Вадим Рабинович, а на порядок денний, як і очікувалося, було висунуте головне питання: скликання позачергового Конгресу ФФУ та включення на ньому до порядку денного питання про вотум недовіри до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса.

Втім, присутні представники так і не дочекалися Віталія Данилова, який, за словами Вадима Рабиновича, знаходиться у відрядженні в США. Правда, так і залишилося загадкою, чому президент УПЛ проігнорував подію, яку сам і ініціював.

"Пан Данилов сьогодні просто проігнорував Загальні збори клубів УПЛ. Спочатку ці збори повинні були відбутися в грудні, але їх через незрозумілі причини перенесли на січень. Побачивши, що Данилова немає на зборах, представники шести клубів ("Динамо", "Арсенал", "Кривбас", "Дніпро" і ще два клуби - Ред.) прийняли рішення не продовжувати захід. Хтось залишився, але за регламентом Загальні збори не можуть відбутися, якщо на них присутні менше 12 членів УПЛ.

Хочу звернутися до Данилова і сказати, що хай він відкине всі свої справи і зустрінеться з клубами. Я мав намір сьогодні обговорити ряд важливих питань, а нам роздали якісь папірці і сказали, що треба голосувати за порядок денний. Це несерйозно", - сказав Рабинович.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Данилов проігнорував збори учасників УПЛ, які сам ініціював». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути