четвер, 06 січня 2011 07:30

Данилов не приїхав на збори прем'єр-ліги

4 січня в Києві мали відбутися загальні збори учасників української футбольної прем'єр-ліги. На них очікували президента УПЛ Віталія Данилова та представників усіх клубів елітного українського дивізіону.

На збори прибули 14 делегатів від клубів УПЛ. До столиці України не доїхали представники львівських "Карпат" і запорізького "Металурга". Із президентів клубів був тільки власник київського "Арсенала" Вадим Рабинович, 57 років. На порядку денному мало бути обговорення питання щодо висунення недовіри президентові Федерації футболу України Григорію Суркісу.

Присутні так і не дочекалися Віталія Данилова. За словами Вадима Рабиновича, він перебуває у відрядженні в США. Незрозуміло, чому президент УПЛ не приїхав на подію, яку сам ініціював.

— Данилов проігнорував загальні збори клубів УПЛ, — каже Рабинович. —  Спочатку вони мали відбутися в грудні, але їх через незрозумілі причини перенесли на січень. Побачивши, що Данилова немає на зборах, представники шести клубів вирішили не продовжувати захід. Хтось залишився, але за регламентом загальні збори не можуть відбутися, якщо на них присутні менш як 12 членів УПЛ.

Хочу звернутися до Данилова і сказати, що хай він відкине всі свої справи і зустрінеться з клубами. Я мав намір сьогодні обговорити ряд важливих питань, а нам роздали якісь папірці і сказали, що треба голосувати за порядок денний. Це несерйозно, — вважає Рабинович.

Зараз ви читаєте новину «Данилов не приїхав на збори прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути