пʼятниця, 17 серпня 2007 21:28

"Арсенал" програв в Полтаві і втратив кращого бомбардира

Сьогодні, 17 серпня, відбувся перший матч шостого туру чемпіонату України у висшій лізі. У Полтаві місцева "Ворскла" з рахунком 2:1 перемогла київський "Арсенал".

Перша половина гри пройшла за повної ігрової і територіальної переваги господарів поля. Вони завдали багато ударів з меж карного майданчику, але блискуче в цих ситуаціях зіграв голкіпер "канонірів "Вадим Деонас. На 22-й хвилині йому навіть вдалось ногою відбити пенальті від Сергія Кравченко. Але вже ж кінцівці першого тайму полтавчани відкрили рахунок – Мірослав Груміч ударом зльоту вразив ближній кут воріт "Арсеналу" - 1:0.

Гості зрівняли рахунок вже в самому дебюті другого тайму – Сергій Закарлюка, який в цей день відзначав день народження, зробив простріл зі штрафного удару, м"яч опинився в воротарькому майданчику, де на нього вже чекав Сергій Селезньов - 1:1. А вже через п"ять хвилин нападника було вилучено з поля, причому, що зробив кращий бомбардир "Арсеналу" в нинішньому чемпіонаті (5 голів), схоже, знав тільки суддя на лінії, який і вказав на порушення головному арбітрові Євгену Геренді.

Чисельну перевагу футболісти "Ворскли" використали вже через чотири хвилини – Кравченко вірвався з м"ячем в карний майданчик і сильно пробив повз Деонаса – 2:1

Найкращими моментами для того, щоб змінити рахунок суперники створили зі штрафних ударів, але Кравченко влучив у поперечину, а після удару Закарлюки м"яч з "дев"ятки" витягнув Сергій Долганський.

Майже не маючи в кінцівці зустрічі моментів для взяття воріт, "Арсенал" мав нагоду уникнути поразки. Вже в компенсований час Сендлей Сінді Біто пробивав з гострого кута, але влучив у стійку воріт.

"Ворскла" - "Арсенал" - 2:1 (1:0)

17 серпня. Полтава. Стадіон "Ворскла".

Суддя: Євген Геренда (Калуш).

"Ворскла": Долганський, Кулаков (Артюх, 89), Цуррі, Джуричич, Ярмаш, Главина, Даллку, Маркоськи (Пуканич, 90+3), Кравченко, Медведєв, Груміч (Янузі, 83).

Головний тренер Анатолій Момот.

"Арсенал": Деонас, Романчук, Литовченко (Распопов, 49), Беньо, Хомин (Батальський, 77), Кузнецов, Ессола, Закарлюка, Жоземар, Деметрадзе (Біто, 56), Селезньов

Головний тренер Олександр Заваров.

Голи: Груміч (37), Селезньов (48), Кравченко (57).

На 22-й хвилині Кравченко не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Маркоськи (39), Кравченко (44), Медведєв (90+4).

Вилучення: Селезньов (53).





Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" програв в Полтаві і втратив кращого бомбардира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути