вівторок, 23 вересня 2008 14:34

"Арсенал" продовжує контракти з двома гравцями

Керівництво "Арсеналу" після вдалого старту в першості Англії зайнялося вирішенням гострих кадрових питань. Вчора стало відомо, що "каноніри" підписали новий п"ятирічний контракт з 21-річним швейцарським захисником Йоханом Джуру.

До Лондона він переїхав в 2003 році, а до цього виступав за юнацьку команду швейцарського клубу "Етуаль Каруж". У Прем"єро-лізі Джуру дебютував 14 січня 2006-го в матчі з "Міддлсбро", який його команда виграла з рахунком 7:0. Половину минулого сезону швейцарець провів на правах оренди в "Бірмінгемі", але потім повернувся в "Арсенал" і зумів стати гравцем основни. Джуру провів 20 матчів за національну збірну Швейцарії, в якій дебютував 1 березня 2006 року в товариському матчі з шотландцями.

У ці ж дні керівництво "Арсеналу" продовжує переговори з 25-річним нападаючим Робіном Ван Персі, якому також запропонований новий п"ятирічний контракт. Як повідомляють англійські ЗМІ, голландець хоче залишитися в команді Арсена Венгера, тому можна сміливо прогнозувати, що незабаром зацікавлені сторони підпишуть нову угоду.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" продовжує контракти з двома гравцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути