вівторок, 23 вересня 2008 13:34

"Нам потрібно покінчити з Венгером" - Платіні

Президент УЄФА Мішель Платіні несподівано агресивно відізвався про свого співвітчизника Арсена Венгера. Платіні дав велике інтерв"ю газеті Dauphin Libеrе, в якому міркував на різні теми, але тренеру "Арсеналу" дісталося кілька разів.

Спочатку ім"я Арсена спливло у зв"язку з обговоренням можливого введення відеоповторів. Венгер є гарячим прихильником цього нововведення, в той час, як Платіні вважає, що повтори "зменшать радість", яку приносить футбол. "Я люблю говорити про футбол, а Венгер - про бізнес. Нам потрібно покінчити з Венгером і такими розмовами", - заявив Платіні і додав: "Я буду радий, якщо Арсен Венгер ніколи не побачить введення повторів".

Потім Мішель знову пройшовся по Венгеру, обговорюючи несподівану перемогу румунського "Клужу" над "Ромою". "Саме це робить футбол таким цікавим. Саме цього не хочуть такі люди, як Венгер, їм не вигідно, щоб маленькі клуби перемагали великі, тому що тоді вони залишаться без роботи", - сказав президент УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібно покінчити з Венгером" - Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути