вівторок, 23 вересня 2008 12:01

"Шеффілд Юнайтед" переможуть навіть діти" - Арсен Венгер

До складу лондонського футбольного клубу "Арсенал" на матч Кубку Англії з "Шеффілд Юнайтед", який пройде у вівторок, 23 вересня, були заявлені як мінімум сім гравців молодше 20 років. Команда, яка вийде на поле в грі з "Шеффілдом", може стати наймолодшою в історії лондонців, повідомляється на офіційному сайті "Арсеналу".

Тренер лондонського клубу Арсен Венгер має намір дати відпочити кільком ключовим гравцям і дати можливість проявити себе юніорам. Зокрема, у складі "Арсеналу" можуть дебютувати 16-річні Джек Уїлшер і Еммануель Фрімпон.

Зі слів Венгера, найстаршим гравцем лондонців у матчі з "Шеффілдом" буде 23-річний польський голкіпер Лукаш Фабіанські. Окрім нього, до "досвідчених" спортсменів тренер відніс 21-річних камерунця Александре Сонга Білонга та швейцарця Йохана Джуру. Також на поле може вийти 20-річний данський форвард Ніколас Бендтнер.

Таким чином, з "Шеффілдом" зіграють сім або вісім гравців "Арсеналу", чий вік не перевищує 19 років.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Шеффілд Юнайтед" переможуть навіть діти" - Арсен Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути