вівторок, 22 червня 2010 12:37

"Арсенал" не втратив інтересу до Шовковського

"Арсенал" не втратив інтересу до Шовковського

Ні для кого не секрет, що менеджер лондонського "Арсенала" Арсен Венгер на трансферному ринку шукає нового голкіпера, розчарувавшись у грі Мануеля Альмунії і Лукаша Фабіянскі. Причому, французові потрібен не перспективний і талановитий, а досвідчений воротар і солідний вік - тільки плюс.

До останнього часу, головною метою був воротар "Фулхема" та збірної Австралії 37-річний Марк Шварцер, проте "дачники" вже відхилили одну пропозицію "канонірів".

Як стверджує "Daily Mail", тоді француз переключив свою увагу на 35-річного воротаря київського "Динамо" і збірної України Олександра Шовковського.

До свого досвіду у Шовковського є ще одна перевага - менталітет переможця. На його рахунку 12 титулів чемпіона України і вісім перемог в Кубку України.

Раніше Олександр сказав, що є гравцем "Динамо" Київ. "Якщо буде офіційна пропозиція, давайте обговорювати, але чутки я обговорювати не готовий", - заявив Шовковський. "Але ніяких офіційних пропозицій поки не надходило", - підсумував голкіпер.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" не втратив інтересу до Шовковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути