Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2010 18:37

"Арсенал" міг програти і з більшим рахунком" - Тео Волкотт

"Арсенал" міг програти і з більшим рахунком" - Тео Волкотт
Півзахисник лондонського "Арсеналу" Тео Волкотт розповів про причини поразки від донецького "Шахтаря" в матчі групового турніру Ліги Чемпіонів.

"Важко грати проти "Шахтаря" на виїзді. У них прекрасна статистика на домашньому стадіоні. Ми хотіли забити швидкий гол, щоб приборкати запал господарів. Але в результаті програли 2:1, хоча могли і більше", - зазначив футболіст.

"У спробах відігратися ми не дуже впевнено грали в обороні. Мій же гол ні на що не вплинув, адже він не допоміг нам досягти успіху. Тішить те, що ми зберегли лідируючі позиції в групі, незважаючи на поразку", - цитує Волкотта Sky Sports .

Голкіпер канонірів Лукаш Фабіанскі також прокоментував поразку своєї команди.

"У першому таймі ми грали добре - так, як і хотіли, але пропустили два голи, - цитує Фабіанскі офіційний сайт УЄФА. - У другій половині суперник добре зіграв в обороні і створив справжню стіну. Нам довелося відкриватися, і вони в будь-який момент могли підловити нас на контратаці. У них технічні бразильці і взагалі дуже хороша команда. Нам же тепер потрібно зосередитися на іграх, що залишилися і спробувати їх виграти".

Нагадаємо, що в середу, 3 листопада донецький "Шахтар" у 4-му турі групового етапу Ліги Чемпіонів здобув вольову перемогу над "Арсеналом" з рахунком 2:1.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" міг програти і з більшим рахунком" - Тео Волкотт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути