Ексклюзиви
субота, 31 жовтня 2009 11:51

"Адаптація в "Барселоні" - лише питання часу" - Чигринський

"Адаптація в "Барселоні" - лише питання часу" - Чигринський
Український легіонер з "Барселони" поспілкувався з пресою. Насамперед, Дмитро Чигринський прокоментував перемогу над "Сарагосою" в останньому турі Примери...

"Згадуючи останні ігри, зокрема нічию з "Валенсією" і поразку від "Рубіна", було вкрай важливо перемогти. І ми зробили це, причому у відмінному стилі. Шість забитих м"ячів - дуже важливий для нас результат, оскільки при цьому зросла наша впевненість, і я вважаю, що зараз ми перебуваємо у хорошому психологічному стані".

Також не можна було обійти стороною і пошкодження Дмитра, після якого українець тільки починає набирати обертів.

"Коли ти пропускаєш якийсь час через травми - це важко. Так, мені було нелегко, але тепер же я був щасливий зробити свій внесок у перемогу над "Сарагосою". З кожною грою постараюся додавати, грати все краще і краще.

У "Барселоні" все інакше, все для мене нове. Наприклад, спрямованість навчальних занять у період підготовки, реабілітації. Навіть те, як тут тренер спілкується з гравцями! Я намагаюся інтегруватися в команду якомога швидше, паралельно продовжую вчити іспанську. Так що питання адаптації - лише питання часу. Біля мене завжди є люди, які мені допомагають, якщо я чогось потребую.

Я розумію, що мені доведеться працювати тут на порядок більше, ніж будь-коли раніше. Але я хочу рости разом з командою і грати на такому рівні", - зазначив Чигринський.

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Адаптація в "Барселоні" - лише питання часу" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути