субота, 30 жовтня 2010 11:46

"Я не називав ім'я Суркіса" - Марангос

"Я не називав ім'я Суркіса" - Марангос

Колишній скарбник Федерації футболу Кіпру Спірос Марангос заявляє, що не звинувачував президента Федерації футболу України Григорія Суркіса в дачі хабарів членам виконкому УЄФА за рішення про проведення Євро-2012 в України, повідомляє кіпрське спортивне видання  kerkida.net.

"Оскільки деякі журналісти з зарубіжної преси згадують про деякі імена і суми, паплюжачи моє ім'я, я категорично заявляю, що я не називав імена як профінансованих осіб, так і суми, як стверджують зарубіжні сайти, що я давав такі свідчення. Особливо ім'я Григорія Суркіса, яке вказав італійський журналіст з газети Gazzetta Dello Sport. Я категорично заявляю, що це було його власною ініціативою. Я передав це нашій перекладачці, яка йому все перевела", - цитує слова С. Марангоса kerkida.net.

Раніше у ряді зарубіжних і українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що С. Марангос звинуватив Г. Суркіса в дачі хабара членам виконкому УЄФА за рішення про проведення фінальної частини Євро-2012 в України та Польщі. Сума хабара нібито склала близько $ 10 млн.

За матеріалами Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «"Я не називав ім'я Суркіса" - Марангос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути