понеділок, 08 вересня 2008 18:08

"Я не хотів би називати Шевченка рятувальником" - Суркіс

"Я не хотів би називати Шевченка рятувальником" - Суркіс
Президент ФФУ Григорій Суркіс прокоментував перемогу збірної України над національною командою Білорусії (1:0) у рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2010.

"Я за хвилини три до кінця матчу піднявся і вважав, що усе вже закінчилося. Я не бачив пенальті, в останні хвилини я вже нічого не бачив. У роздягальні Толя Тимощук, Сашко Шовковський і інші хлопці привітали мене з минулим днем народження і сказали, що ця перемога - подарунок. Але я попросив, щоб надалі вони добувалися не такою ціною. Тому що зараз я повинний буду обов"язково прийняти валідол, я не жартую.

Але я не хотів би називати Шевченка рятувальником. Рятувальники працюють на воді. Андрій - нормальний хлопець, що відбувся як людина і футболіст. Він вийшов за 15 хвилин до кінця основного часу і зробив те, що від нього було потрібно.

Він почав нагнітати ситуацію біля воріт білорусів, що, з появою Шеви почали нервувати.

Усе разом це і привело до голу, забитого з пенальті. Останнім часом у нього були нереалізовані 11-метрові, але в цей раз він підтвердив свій клас, підтвердив, що він гравець збірної, котрий повинний передавати свій найбагатший досвід молодим, з"являючись, поки не набере фізичні кондиції, на кілька десятків хвилин. Але справа тільки в "фізиці". Ми не говоримо про впевненість. Вона в Андрія є. У нього є справжня злість і майстерність. Коли він знайде кондиції, ми побачимо колишнього Шевченко", - сказав глава ФФУ.

Суркіс упевнений, що Білорусія нанесе втрати фаворитам групи: "В Англії і Хорватії вони відберуть очки У складі білорусів є видатний футболіст. Я дуже шкодую, що у свій час Валерій Лобановський не звернув на Глєба увагу, на підставі експертних оцінок тренерів другої команди сказавши, що він його не влаштовує".

Зараз ви читаєте новину «"Я не хотів би називати Шевченка рятувальником" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути