вівторок, 29 грудня 2009 16:46

П"ять гравців "Мілана" залишать команду

П"ять гравців "Мілана" залишать команду

П"ять футболістів незабаром залишать італійський "Мілан", повідомляє Corriere dello Sport.

Після того, як бразильський воротар Діда продовжив контракт, резервний голкіпер Крістіан Абб"ятті почав розглядати пропозиції "Дженоа" і "Фіорентини". Захисник Каха Каладзе може повернутися в київське "Динамо" або перейти в російський "Зеніт".

З приходом Девіда Бекхема ще менше ігрового часу отримає Маттьє Фламіні, який вже налаштувався на пошуки нової команди. У атакуючій лінії Ян-Клас Хунтелар може перейти в оренду в "Аякс", а Філіппо Індзагі в кінці сезону - в "Парму".

Тим часом, англієць Девід Бекхем знову виступатиме за італійський "Мілан". Права на Бекса належать "Лос-Анджелес Гелаксі", який віддав півзахисника в оренду на шість місяців. Девід вже прилетів до Мілана і встиг провести перше тренування у складі італійського гранда.

В італійському клубі Бекхем виступатиме з січня по червня 2010 року. Другу половину сезону-2008/09 Девід також відіграв за "Мілан" на правах оренди. Влітку в 2009 році футболіст говорив, що він хотів би грати за італійський клуб на постійній основі.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «П"ять гравців "Мілана" залишать команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути