середа, 16 грудня 2009 18:09

Каха Каладзе може повернутися до київського "Динамо"

Автор: фото з сайту www.livestory.com.ua
  Каха Каладзе одружений з грузинською моделлю Анукі Арешидзе, молодшою за футболіста на 11 років. Влітку у них народився син Леван
Каха Каладзе одружений з грузинською моделлю Анукі Арешидзе, молодшою за футболіста на 11 років. Влітку у них народився син Леван

Захисник італійського "Мілана" Кахабер Каладзе, 31 рік, узимку планує залишити клуб. Не виключено, що він повернеться до київського "Динамо".

Улітку цього року "Мілан" очолив новий тренер Леонардо. У міжсезоння він озвучив бажання позбутися Каладзе. Однак кадрові проблеми в захисті змусили Леонардо випускати грузина на поле. Каладзе, почергово підміняючи основних центральних оборонців Алессандро Несту та Тіаго Сільву, став найслабшою ланкою в центрі захисту "Мілана". Красномовним доказом став домашній матч із "Кальярі" 22 листопада — "Мілан" пропустив удома три голи. Італійська преса після матчу просто розтрощила грузина.

У неділю Леонардо спробував вирішити проблему травмованого Тіаго Сілви завдяки виходу Джузеппе Фаваллі. Каладзе залишився на лаві запасних і зрозумів, що на нього тренер не розраховує. Тим більше, узимку "Мілан" може посилити захист завдяки поверненню після травми Даніеле Бонери, з яким улітку продовжили контракт, та імовірного приходу Давіде Асторі — вихованець клубної школи поки що виступає в "Кальярі". Це змусило грузинського захисника шукати інші варіанти продовження кар"єри.

Із президентом "Динамо" Ігорем Суркісом Каладзе зустрівся 5 вересня, наступного дня після матчу Грузія–Італія. Грузини програли 0:2, обидва голи у свої ворота забив Каладзе. За тиждень до того, на представленні Андрія Шевченка, Суркіс публічно відхрестився від можливості повернення Каладзе і тепер підтвердив цю позицію.

Однак "Динамо" може бути зацікавлене в Каладзе з кількох причин. Перша — чемпіон України має проблеми на позиції центрального оборонця. "Динамо" за 8,5 млн євро продає до французького "Сент-Етьєна" Папе Діакате. Алмейда слабко зіграв у Лізі чемпіонів, Юссуф часто травмується, Хачеріді ще молодий і нестабільний. Друга причина — повернення Каладзе може стати непоганим піаром для "Динамо", яке вибуло з єврокубків, та особисто для Суркіса. Якщо Каха заграє в Києві, можна буде сказати, що його реанімували так, як Андрія Шевченка.

Проте для того, щоб узяти Шевченка, Суркіс змушений був вивільнити кошти з трансферної відомості клубу, відправивши в оренду двох бразильців — Корреа та Гільєрме. Контракт Каладзе з "Міланом" діятиме ще півтора року, але італійці можуть відпустити Каху навіть безкоштовно. Інша річ зарплата Каладзе — у "Мілані" він має 3 млн євро на рік. Чи зможе йому їх дати Суркіс, який і так узяв на себе додатковий фінансовий тягар, запросивши Шевченка?

Тому на Каладзе претендує ще пітерський "Зеніт". Клуб завдяки "Газпрому" має можливість платити чималі гроші. До того ж "Зеніт" тренуватиме італієць Лучано Спалетті, знайомий із Кахою по серії "А".

Каладзе не хоче залишати "Мілан". У нього влітку народився син Леван, якого б він не хотів смикати, а дружина-модель прагне жити в місті світової моди, де до того ж Каладзе веде свій ресторанний бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Каха Каладзе може повернутися до київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути