Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2009 10:18

Мальдіні запропонують роботу у федерації футболу Італії

Мальдіні запропонують роботу у федерації футболу Італії

Президент Італійської футбольної федерації Джанкарло Абате заявив, що засмучений тим фактом, що ідея провести матч-бенефіс легендарного захисника "Мілана" і збірної Італії Паоло Мальдіні не вдалася.

"Ми хотіли організувати прощальний матч Паоло. Планувалося, що повинні були зустрітися збірна Італії найсильнішим складом і "зірки" "Мілана", з якими грав Мальдіні за свою довгу кар"єру. Це була б реальна подія, але виявилось, що цю ідею неможливо втілити в життя, - зізнався Абате. - Паоло заслуговує такого матчу, але тепер ми хочемо придумати щось інше. Ми повернемося до цього питання, коли я поговорю з ним особисто і вислухаю його думку".

"Ми у федерації з великою повагою ставимося до сім"ї Паоло. З ним і Деметріо Альбертіні у нас прекрасні стосунки, і ми серйозно думали про те, щоб запропонувати роботу у федерації. Їх авторитет і слава можуть принести багато користі нашій країні. Знаючи, яке багатство Мальдіні, було б не розумно його не використовувати", - підкреслив президент федерації.

Востаннє у складі "Мілана" Мальдіні вийшов на поле 31 травня 2009 року в гостьовому матчі проти "Фіорентини" з Флоренції (2:0).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні запропонують роботу у федерації футболу Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути