субота, 29 листопада 2008 16:16

П"яний чемпіон України з дзюдо напав з ножем на товариша

ГУ МВС України в Запорізькій області оголосило в розшук відомого українського спортсмена - чемпіона України з дзюдо Євгена Сотникова.

Спортсмена розшукують "за скоєння особливо тяжкого злочину". Така інформація з"явилася сьогодні на офіційному сайті Запорізького главку міліції в розділі "Увага розшук".

Як розповіли у керівництві ГУМВС України в Запорізькій області, причиною оголошення Сотникова в розшук стало нанесення ним ножового поранення мешканцю Запоріжжя.

"Злочин було скоєно в одному з кафе Заводського району Запоріжжя, де Сотников святкував свій день народження, і не поділивши щось зі своїм знайомим, перебуваючи в стані алкогольного сп"яніння, вдарив його ножем", - повідомили в міліції, зазначивши, що поранення виявилося не смертельним, але досить серйозним для того, щоб кваліфікувати діяння спортсмена, як "нанесення тяжких тілесних ушкоджень".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «П"яний чемпіон України з дзюдо напав з ножем на товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути