вівторок, 04 вересня 2012 12:11

ПСЖ підписав захисника "Аякса" за "скромні" 6 млн євро

ПСЖ підписав захисника "Аякса" за "скромні" 6 млн євро
ван дер Віл підписав з ПСЖ чотирирічний контракт. Фото: ogogol.net

Правий захисник "Аякса" Грегорі ван дер Віл перебрався в "Парі Сен-Жермен" приблизно за 6 мільйонів євро.

Зі столичним клубом 24-річний футболіст збірної Нідерландів уклав контракт на чотири роки. За позицію правого захисника він буде змагатися з Крістофом Жалле, який минулого місяця дебютував у збірній Франції. "У нас був тільки один правий захисник, - сказав тренер "ПСЖ" Карло Анчелотті. - Тепер тут буде конкуренція, але це не стане проблемою для Жалле".

Випускник юнацької академії "Аякса" ван дер Віл з амстердамців виграв два останні чемпіонату Голландії. У неділю він з трибуни спостерігав за тим, як "ПСЖ" здобув першу перемогу в сезоні, з результатом 2:1 здолавши "Лілль". Дружина Анчелотті розпочне боротьбу на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА 18 вересня домашнім поєдинком із київським "Динамо". У квартеті А парижани також битимуться з "Порту" і загребським "Динамо".

Відзначимо, що це вже далеко не перший зірковий трансфер парижан в літнє міжсезоння. Раніше команду поповнили захисник "Мілана" і збірної Бразилії Тьяго Сілва (42 млн євро), форварди Езекіль Лавессі ("Наполі", 26 млн євро) і Златан Ібрагімович ("Мілан", 21 млн євро), півзахисник Лукас Моура ("Сан- Паулу", 40 млн євро, приєднається до команди взимку), півзахисник Марко Вератті ("Пескара", 11 млн євро).

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ підписав захисника "Аякса" за "скромні" 6 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути