пʼятниця, 13 липня 2012 10:35

Берлусконі продав Ібрагімовича в ПСЖ

Берлусконі продав Ібрагімовича в ПСЖ
Зарплата Ібрагімовича складе близько 12 мільйонів євро "чистими" ФОТО: vneigry.com

Власник італійського футбольного клубу "Мілан" Сильвіо Берлусконі заявив, що він продав до французького ПСЖ форварда Златана Ібрагімовича і захисника Тіаго Сілву. Про це повідомляє італійське видання La Gazzetta dello Sport.

Берлусконі заявив, що продаж Ібрагімовича і Сілви дозволить "Мілану" в найближчі роки заощадити близько 150 мільйонів євро. Контракт шведського форварда був розрахований ще на два сезони, і "Мілан" виділив би на зарплату Ібрагімовичу близько 48 мільйонів євро. Бразильський захисник недавно підписав з міланцями новий п'ятирічний контракт, за яким "Мілан" мав виплатити гравцеві 60 мільйонів євро.

Вартість трансферу Ібрагімовича і Сілви оцінюється в 65-70 мільйонів євро, до того ж "Мілан" може отримати бонуси при успішному виступі футболістів. Зарплата шведського нападаючого складе близько 12 мільйонів євро "чистими".

Як заміну Ібрагімовичу в "Мілані" розглядають форвардів англійського "Манчестер Сіті" Едіна Джеко і Карлоса Тевеса, нападника італійського "Дженоа" Маттіа Дестро.

Ібрагімович виступав у "Мілані" з 2010 року. До цього швед грав в іспанській "Барселоні", італійських "Інтері" та "Ювентусі", голландському "Аяксі" та шведською "Мальме".

Тіаго Сілва прийшов до "Мілана" в 2008 році з бразильського "Флуміненсе". У 2005 році Сілва на правах оренди перейшов у московське "Динамо", але не провів жодного матчу через туберкульоз, яким він захворів у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі продав Ібрагімовича в ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути