вівторок, 03 липня 2012 10:59

ПСЖ підписав Лавессі

У футбольному міжсезонні стався перший гучний трансфер - після довгих переговорів, що почалися ще взимку, контракт з "Парі-Сен-Жермен" підписав аргентинський нападник "Наполі" Есекьель Лавессі. Термін угоди з французьким клубом розрахований на чотири роки, але про фінансову складову угоди сторони вважали за краще промовчати. Два тижні тому, коли з'явилася інформація про домовленість гравця з французами, фігурувала сума в € 30 млн, але представники клубів цю інформацію коментувати відмовилися.

"У пресі називається сума в € 31 млн, проте умови договору конфіденційні, - заявив президент "Наполі" Ауреліо де Лаурентіс. - Я не можу оголосити реальні цифри. Однак запевняю, що перехід Лавессі буде здійснений найближчим часом, швидше за все на наступному тижні".

Однак, через тиждень про офіційний переход оголошено не було. Натомість сам футболіст заявив, що його перехід вирішена справа, просто залишилося залагодити деякі деталі.

"Деталі" утрясали ще два тижні і тільки після закінчення Євро-2012 Лавессі був офіційно представлений гравцем ПСЖ.

"Мене привабив цей проект. Тут я зможу проявити себе повною мірою, - поділився аргентинець. - ПСЖ - це команда, яка росте і буде розвиватися й надалі. Пасторе багато розповів мені: про те, в якому напрямку рухається клуб, про дивовижне місто Париж. Вибираючи клуб, я виходив зі спортивного принципу. Така команда змусить мене рости і розвиватися разом з нею. Ця команда в майбутньому буде мати більшу вагу, ніж зараз".

За попередні п'ять років 27-річний аргентинець провів за неаполітанський клуб майже дві сотні матчів, в яких забив майже 50 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ підписав Лавессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути