субота, 15 вересня 2012 12:41

ПСЖ переміг "Тулузу" на очах помічника Сьоміна
9

ПСЖ переміг "Тулузу" з рахунком 2:0
Фото: ФОТО: Reuters

Борис Ігнатьєв, помічник головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна на власні очі спостерігав за останньою зустріччю французького ПСЖ в національному чемпіонаті перед стартовою грою з "біло-синіми" в Лізі чемпіонів яка пройде в Парижі 18 вересня.

Команда італійського наставника французів Карло Анчелотті на рідному "Парк де Пренс" у присутності 48,000 глядачів впевнено переграла "Тулузу" - 2:0. Зробила вона це у своєму типово прагматичному стилі. Не тиснучи на гостей з перших хвилин парижани відкрили рахунок ближче до кінця першого тайму, після того як аргентинець Хав'єр Пасторе прийнявши довгу передачу від Марко Вератті майстерно перекинув м'яч над воротарем тулузцыв Ахамадою.

У другому таймі ще більш "засушивши" гру, ПСЖ зловив "Тулузу" на контратаці. Джеремі Менез отримавши з глибини вивірений пас від Пасторе (а тому раніше передачу виконав Вератті) прорвався у штрафний майданчик і, побачивши Златана Ібрагімовича точно переадресував тому м'яч. Шведській зірці столичного гранда не склало труднощів переправити футбольний снаряд у сітку воріт і зафіксувати для себе вже п'яте взяття воріт у поточному чемпіонаті.

Надалі ПСЖ перейшов на позиційну гру і здобув другу поспіль перемогу (після трьох нічиїх на старті) в Лізі 1 і підтягнувся до лідируючих "Марселя" і "Ліону".

ПСЖ - Тулуза 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 38 Пасторе, 2:0 - 69 Ібрагімович.

ПСЖ - Сірігу, Жалле, Алекс, М. Сако, Максвелл, Пасторе (Шантом, 70), Матюіді, Менез (Нене, 76), Верратті (Арман, 83), Т. Мотта, Ібрагімович.

Не використані гравці запасу: Ареола, Камара, Оаро, Гамейро.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ переміг "Тулузу" на очах помічника Сьоміна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути