середа, 12 вересня 2012 14:02

Усі матчі "Динамо" в ЛЧ покаже телеканал "2+2"

Усі матчі "Динамо" в ЛЧ покаже телеканал "2+2"

Телеканал 2+2 буде проводити пряму трансляцію всіх матчів ФК Динамо Київ у Лізі Чемпіонів УЄФА 2012/13 років, повідомляє ТелеПростір.

У першому турі групового раунду столичні динамівці зустрінуться з футболістами з французького Парі Сен-Жермен (ПСЖ). Матч розпочнеться 18 вересня на паризькому стадіоні Парк де Пренс. Пряма трансляція матчу в ефірі каналу 2+2 почнеться в 21:45 за київським часом.

Відразу після закінчення поєдинку почнеться шоу "Про Лігу Чемпіонів". Ведучий програми Ігор Циганик разом з відомими футбольними експертами будуть аналізувати сумнівні моменти зустрічі і коментувати хід гри.

Нагадаємо, що раніше Директор каналу Футбол Олександр Денисов заявив, що матчі Ліги Чемпіонів покажуть дві компанії - Україна та 1+1.

Відзначимо, що права на телепоказ поєдинків Ліги Чемпіонів та Ліги Європи на території України мають канали 1+1, 2+2, Україна і Футбол.

Зараз ви читаєте новину «Усі матчі "Динамо" в ЛЧ покаже телеканал "2+2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути