середа, 08 лютого 2012 18:43

"Футбол" покажет Евро-2012 в HD

"Футбол" покажет Евро-2012 в HD

Починаючи з червня 2012 телеглядачі каналів "Футбол" зможуть насолодитися переглядом улюбленого виду спорту в HD якості.

Як було заявлено 7 лютого на прес-брифінгу, з червня у клієнтів кампаній Viasat і Воля з'явиться можливість перегляду телеканалу "Футбол" в якості HD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Гамула вестиме ток-шоу на "Футболі"

Телеканал "Футбол" покаже ігри чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2012 ™ в HD якості. Після закінчення головного турніру "Старого Світу" у форматі HD продовжить трансляцію телеканал світового футболу "Футбол +".

Нагадаємо, восени 2011 року ТОВ "Медіа Група Україна" за 82 млн грн придбала у Національної телекомпанії субліцензію на показ Євро-2012 для телеканалів "Україна" та "Футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2012 в Україні покажуть НТКУ та "Україна"

Телеканали розподілили матчі за лінійками. "Україна" показуватиме у прямому ефірі матчі о 21:45, у тому числі й матчі за участю збірної України у груповому турнірі. Перший національний транслюватиме лінійку о 19:00. А телеканал "Футбол" покаже всі матчі Євро-2012 в кабелі та на супутнику.

Зараз ви читаєте новину «"Футбол" покажет Евро-2012 в HD». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути