субота, 28 серпня 2021 08:50

ПСЖ не хоче продавати Мбаппе "Реалу" за € 170 млн

ПСЖ не хоче продавати Мбаппе  "Реалу" за € 170 млн
До завершення трансферного вікна залишилося 3 доби. Фото: Reuters

"ПСЖ" відхилив другу пропозицію "Реала" по трансферу форварда парижан Кіліана Мбаппе. Як повідомляє Le Parisien, мадридський клуб запропонував парижанам € 170 млн і € 10 млн в якості бонусів. Тепер Мбаппе сподівається, що "Реал" зробить третю пропозицію.

Раніше "Реал" вже пропонував паризькому клубу € 160 млн, але "ПСЖ" відкинув пропозицію. Більш того, спортивний директор парижан Леонардо жорстко розкритикував іспанський клуб. Тоді функціонер підкреслив, що пропозиція "Реала" навіть близько не відповідає реальній вартості нападника.

Леонардо дав зрозуміти, що "ПСЖ" відпустить Мбаппе не менше ніж за € 200 млн. Стільки парижани заплатили за нього "Монако" в 2018 році. Крім того, функціонер визнав, що нападник хоче покинути команду, але, як підкреслив Леонардо, він зробить це лише на умовах "ПСЖ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду повернувся в "Манчестер Юнайтед"

Мбаппе є провідним форвардом збірної Франції, з якою збірна України зустрінеться в Києві 4 вересня в рамках відбору до Кубка світу. Перший матч у Парижі завершився нічиєю - 1:1. Гол у нашій команді забив Сергій Сидорчук.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ не хоче продавати Мбаппе "Реалу" за € 170 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути