Ексклюзиви
пʼятниця, 27 серпня 2021 22:24

Кріштіану Роналду повернувся в "Манчестер Юнайтед"

Кріштіану Роналду повернувся в "Манчестер Юнайтед"
Кріштіано 6 років відіграв у Манчестері. Фото: Reuters

Португальський нападник Кріштіану Роналду повертається в "Манчестер Юнайтед", інформує офіційний сайт "червоних дияволів". Футболіст поставить підпис в контракті з клубом після отримання візи і проходження медичного обстеження.

Британські ЗМІ повідомляли, що "Манчестер Юнайтед" запропонував "Ювентусу" € 25 млн за 36-річного португальця, а контракт Роналду з манкуніанцям буде розрахований до 2023 року. Офіційні джерела поки не розголошують деталі угоди.

На Кріштіану також претендували "Манчестер Сіті" і "Парі Сен-Жермен", але пізніше послабили інтерес до гравця, а в гонку за нього вступив "Манчестер Юнайтед". Роналду вже виступав за "червоних дияволів" в період з 2003 по 2009 рік, перебравшись туди з лісабонського "Спортинга", в якому починав кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенда "Баварії" розкритикував контракт Роналду

Останнім клубом Роналду був туринський "Ювентус", за який він виступав з 2018 року. 36-річний форвард став найкращим бомбардиром чемпіонату Італії в минулому сезоні, забивши 29 голів. З 2009 до 2018 року Кріштіану виступав за мадридський "Реал".

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду повернувся в "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути