Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 12:32

Псевдо-футболіст намагався вкрасти футболки гравців "Марселя"

Псевдо-футболіст намагався вкрасти футболки гравців "Марселя"

Французька поліція затримала злодія, який, представившись футболістом "Марселя", проник на територію тренувальної бази клубу і спробував винести ігрову форму справжніх гравців, передає агентство Франс Прес.

У вівторок ввечері 26-річний зловмисник, у якого вже були проблеми з поліцією, під'їхав на дорогому позашляховику до тренувального центру "Луї-Дрейфус" у Марселі.

Він назвався футболістом і сказав, що приїхав забрати свою форму в роздягальні. Охоронці його пропустили, але потім поведінка новоявленого гравця здалася їм дивною.

Гостя попросили представитися, і тоді з'ясувалося, що він не має ніякого відношення до "Марселя". За той час, поки охорона сумнівалася в його приналежності до команди, він встиг набити собі валізу ігровою формою чемпіонів Франції.

Поліція з'ясувала, що "марсельця" звуть Бакарі Сіссе, і взяла його під варту за спробу пограбування. Виявилося, що він розшукується за два злочини, в тому числі за шахрайство.

Зараз ви читаєте новину «Псевдо-футболіст намагався вкрасти футболки гравців "Марселя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути