пʼятниця, 28 травня 2010 18:51

Прибиральниці обікрали збірну Колумбії в ПАР

Прибиральниці обікрали збірну Колумбії в ПАР

Дві прибиральниці готелю Hyde Park Southern Sun в південноафриканському Йоганнесбурзі постали перед судом за звинуваченням у крадіжці грошей у футболістів збірної Колумбії, які готуються до Чемпіонату світу 2010 року в ПАР.

Про це пише південноафриканське видання Independent. Крадіжка відбулася 25 травня, проте ЗМІ повідомили про інцидент тільки 28 травня.

Гравців, що зупинилися в готелі, обікрали під час тренування. За словами представника поліції, футболісти залишили готельні номери приблизно на годину, а повернувшись, виявили, що їхні гроші зникли. Злодії вкрали з номерів гравців 2,7 тисячі доларів, уточнює південноафриканське видання Times.

Всього за підозрою в крадіжці були заарештовані три жінки, однак одну з них відпустили через відсутність доказів. Дві, що залишилися - 29-річна і 25-річна прибиральниці, постали перед судом 27 травня. Чергове судове засідання у їхній справі відбудеться наступного тижня.

Колумбійці прибули до ПАР для участі в товариському матчі з південноафриканською збірною.

Цей матч відбувся в ніч з 27 на 28 травня і закінчився перемогою команди ПАР з рахунком 2:1. Всі три голи в цій зустрічі були забиті з пенальті.

Нагадаємо, минулого року жертвами злодіїв у ПАР стали збірні Бразилії та Єгипту, які брали участь в Кубку Конфедерацій, що проходив на південноафриканських полях.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Прибиральниці обікрали збірну Колумбії в ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути