вівторок, 25 листопада 2008 13:24

Прогнози футбольних фахівці на матч "Динамо" - "Арсенал"

Олег Пєстряков

"Арсенал" - "Динамо" - 2:2

Киянам, перш за все, важливо використовувати свої шанси в контргрі. Думаю, "Арсенал" з перших хвилин побіжить в атаку. І якщо "Динамо" пропустить, можна чекати відкритішого футболу. Виконавці в Юрія Сьоміна кваліфіковані, цілком здатні швидко переходити з оборони в атаку.

Зрозуміло, не варто недооцінювати і лондонців, які захочуть реабілітуватися в очах уболівальників за крупну поразку від "Манчестер Сіті" (0:3) в чемпіонаті країни. Крім того, у "канонірів" специфічна арена, яку я називаю "коробочкою". Оскільки трибуни розташовані близько до газону, і уболівальники чинять серйозний тиск. Та і само поле вузьке, що дає перевагу приймаючій стороні. Незважаючи на всі плюси господарів, і у "Динамо" є шанси узяти три очки. За рахунок самопожертвування і бійцівських якостей.

"Фенербахче" - "Порту" - 2:1

Сподіваюся, "Фенербахче" допоможе і собі, і "Динамо", у якого у разі перемоги турків підвищаться шанси на вихід з групи. Тим паче, що команда Луіса Арагонеса приймає португальців в рідних стінах. А говорити, наскільки серйозний тиск чинить місцева публіка на суперників своїх улюбленців, не доводиться.

Є у "канарейок" і футболісти, здатні результативно використовувати зусилля партнерів. "Порту" також постарається досягти позитивного результату, проте не думаю, що у них що-небудь вийде, враховуючи дискваліфікацію ключового гравця - Лучо Гонсалеса.

Василь Євсєєв

"Арсенал" - "Динамо" - 1:2

Не дивлячись на те, що кияни перенесли на пізніший термін календарний поєдинок проти "Іллічівця", думаю, вони зараз знаходяться в хорошому ігровому ритмі. Останній поєдинок біло-синіх в чемпіонаті проти "Шахтаря" показав, що команда Юрія Сьоміна на правильному шляху. А поразка від гірників повинна мобілізувати киян, як, до речі, і травми провідних виконавців, які у вівторок не зможуть вийти на полі. "Арсенал" - забивна команда, але сподіваюся, що динамівці проведуть на один м"яч більше. Ставлю на їхню перемогу-2:1.

"Фенербахче" - "Порту" - 2:0

На мій погляд, в цьому матчі переможе турецька команда. На "Шюкрю Сарачоглу" у підопічних Луіса Арагонеса буде перевага, до того ж ним три очки в цьому матчі потрібніше. Що стосується "Порту", то мене португальський клуб, чесно кажучи, не особливо вразив по матчах з "Динамо". Саме тому ставлю на перемогу "канарейок" з рахунком 2:0.

Іван Балан

"Арсенал" - "Динамо" - 1:1

Гра буде складна. На відміну від національних чемпіонатів, матчі розіграшу Ліги чемпіонів по своєму напруженню набагато серйозніші. На даному етапі в англійській прем"єр-лізі в "Арсенала" справи йдуть не кращим чином, тоді як у динамівців особливих проблем в ігровому плані немає. Правда, ще не ясно, яка ситуація з травмованими гравцями. А від того, хто зіграє в Лондоні, багато що залежить. На мій погляд, відсутність Михалика для "Динамо" - істотна втрата. Тарас - один з провідних гравців нинішнього складу, якого не вистачатиме. Якщо команда динамівця зіграє в Англії внічию - це, безумовно, буде хорошим результатом.

"Фенербахче" - "Порту" - 2:1

На мій погляд, в цій парі за декількома компонентах пріорітетніше виглядає португальська команда. Проте якщо врахувати, що "Порту" прийдеться помірятися силами з "Фенербахче" в Туреччині, результат поєдинку може бути на користь господарів. Адже, як відомо, на стамбульському стадіоні фанати підтримують свою команду настільки несамовито, що справді їх можна назвати дванадцятим гравцем. Простій людині це не зрозуміти - це потрібно бачити! Враховуючи обстановку, в якій проходитиме цей матч, а також бажання і самовіддачу, мені здається, що турки зуміють виграти.

Віктор Гришко

"Арсенал" - "Динамо" - 1:1

Нічия - саме таким, на мій погляд, буде підсумок поєдинку на лондонському "Емірейтсі". Як мені здається, підопічні Арсена Венгера і Юрія Сьоміна підпишуть "мирову" з рахунком 1:1. Про це я суджу на підставі останніх ігор "Арсенала". У англійської команди останнім часом склад зазнав деякі зміни - в нім стало більше молоді.

"Фенербахче" - "Порту" - 2:1

В суперництві турецької і португальської команд перша виграє з мінімальним рахунком. "Фенербахче" нині має в своєму розпорядженні хороший склад, в якому є немало кваліфікованих виконавців. До того ж, у них важливу роль грає підтримка уболівальників. Вона, як відомо, в Туреччині просто божевільна, тому гостям грати дуже важко. Вважаю, що "Порту" не стане виключенням - тим паче, що для господарів перемога в цьому матчі залишає шанс розраховувати на продовження виступів в Кубку УЄФА.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Прогнози футбольних фахівці на матч "Динамо" - "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути