Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2008 09:51

Букмекери вірять в "Шахтар", але не дають шансів "Динамо"

Букмекери вірять в "Шахтар", але не дають шансів "Динамо"

Перемога над третьою командою групи "Динамо" гарантує лондонцям вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. В середньому коефіцієнт на такий результат - 1.35. Друга нічия між цими командами (в Україні було 1:1) оцінюється з вірогідністю - 4.25, а друга підряд виїзна перемога киян в Лізі чемпіонів - 8.50.

У іншому матчі групи G в Стамбулі фаворитом вважається "Фенербахче". Тільки перемога над "Порту" залишає туркам примарний шанс на плей-офф і оцінюється з вірогідністю 2.25. Без свого лідера Лучо Гонсалеса "Порту" буде важко виграти - 2.90, а якщо ви вірите в нічию, то можете зробити ставку з коефіцієнтом - 3.30.

Переможець групи С може визначитися в Лісабоні в очному поєдинку між "Спортингом" і "Барселоною". Поки португальці поступаються одним очком каталонцям, але букмекери вважають, що шанси на перемогу у обох команд абсолютно рівні - по 3.45. Найбільш вірогідний нічийний результат - 3.30, який переведе команди з очного в заочне протистояння.

А ось в Донецьку є явний фаворит. Перемога "Шахтаря" над "Базелем" дозволить дончанам не сподівається на поблажливість на "Ноу Камп" і застовпити собі місце в Кубку УЄФА. На виграш "Шахтаря" коефіцієнт - 1.40. У сприятливий результат для швейцарців букмекери не вірять: нічия - 4.00, перемога гостей - 7.50.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вірять в "Шахтар", але не дають шансів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути