понеділок, 27 листопада 2017 09:17

Привітальні бонуси та фрібети у ставках на спорт

Привітальні бонуси та фрібети у ставках на спорт
Букмекерські контори інтернету завжди мають досить привабливі бонуси для своїх клієнтів. Фото: koordynator.info

З поступовим розвитком і поширенням інтернету у світі, багато сфер продажу товарів і надання послуг також плавно, але впевнено перемістилися у віртуальний простір.

Перекочували на веб-сайти і такі раніше екзотичні у нас види ресурсів як букмекерські контори і ставки на спорт.

Ця міграція виявилася досить успішною і відкрила для любителів спортивних ставок максимально широкий спектр нових можливостей.

Тепер ставки можна робити, перебуваючи вдома або ж, використовуючи мобільний інтернет, в дорозі, кафе, метро та інших місцях, правда вибирати букмекера для ставок потрібно, спершу хоча б, побіжно вивчивши діючий рейтинг букмекерських контор онлайн.

Букмекерські контори інтернету пропонують не тільки багато нових функцій і можливостей, але і практично завжди мають досить привабливі привітальні бонуси для клієнтів, які вперше відкривають рахунок в БК.

У кожній компанії розробляється своя власна маркетингова бонусна політика, але тим не менше всі види подарункових бонусів і безкоштовних ставок укладаються в певні стандарти і правила.

Для отримання привітального бонусу недостатньо просто зареєструватися в конторі.

Після реєстрації обов'язковою умовою завжди буде внесення першого депозиту на ігровий аккаунт.

Далі, як правило, пропонується зробити одну або кілька ставок, іноді це можуть бути і експрес-ставки на спорт.

І тільки після дотримання всіх пунктів промо акції, букмекер викладе на рахунок беттора шукану суму грошей у вигляді бонусу або ж зарахує заповітний фрібет (безкоштовну ставку).

І якщо з безкоштовною ставкою все зрозуміло, її не потрібно відігравати і шукати події з коефіцієнтом не нижче дозволеного, то з бонусами ще знадобиться додаткова умова. Полягає вона в тому, що на суму бонусу потрібно зробити оборот ставок в кілька разів.

Інтервал обороту зазвичай коливається від 3-х до 10-ти ставок.

Для просунутих бетторів не складає великих зусиль зберегти і примножити бонусні гроші, а ось для не надто недосвідчених в беттінгу гравців і новачків у цій справі бонус є лише приємним доповненням до стартового капіталу на його рахунку.

При будь-яких варіантах і незалежно від того наскільки хорошою або поганою може бути вітальна пропозиція, для бетторів, що користуються послугами букмекерських інтернет-сайтів, така політика БК завжди буде тільки позитивним моментом.

Зараз ви читаєте новину «Привітальні бонуси та фрібети у ставках на спорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути