неділя, 16 вересня 2007 13:01

Президент WBC розповів про плани Віталія Кличка

Президент Усесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман повідомив, що почесний чемпіон цієї організації у надважкій вазі Віталій Кличко, недавно прооперований у зв"язку з травмою спини, має намір зустрітися з переможцем поєдинку між діючим чемпіоном WBC Олегом Маскаєвим та обов"язковим претендентом на титул Семюелом Пітером.

За словами Сулеймана, у телефонній розмові Віталій сказав, що після одужання він би вважав за краще відразу провести поєдинок за титул, імовірно на початку наступного року.

- Віталій хоче довести, що він може знову стати чемпіоном світу, і він повністю зосереджений на досягненні цієї мети, — сказав Сулейман. — Проте ми вимагатимемо від нього повний і вичерпний звіт про стан його здоров"я, оскільки не хочемо зіткнутися з безперервними перенесеннями бою, що негативно відбиваються на репутації боксу. Насправді, я думаю, що боксу він потрібен. Віталій дуже популярний, і я сподіваюся, що він повернеться на ринг.

Віталій планував 22 вересня зустрітися з американцем Джамілем Маклайном, проте через травму спини цей бій був відмінений.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Президент WBC розповів про плани Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути