пʼятниця, 19 грудня 2008 15:54

Президент України взявся за Євро-2012

Президент України взявся за Євро-2012
У п"ятницю в Києві у приміщенні Секретаріату Президента України відбулося засідання Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні Євро-2012. Головував на ньому Голова держави Віктор Ющенко. У своєму вступному слові Президент у цілому позитивно оцінив динаміку підготовки країни до фінальної частини європейської першості. Серед головних переваг він виокремив відкриття стадіону в Дніпропетровську, початок реконструкції НСК "Олімпійський" та будівництво арени в Донецьку.

Водночас, Віктор Ющенко окреслив і головні проблеми, що потребують нагального вирішення в процесі підготовки до Євро-2012. Це і недостатня законодавча забезпеченість процесу, і великі провали у залученні позабюджетних коштів, і проблеми з інфраструктурою і, головне, неналежна виконавська дисципліна.

Голова держави запропонував присутнім членам Уряду, мерам міст, що претендують на проведення Євро-2012, та відповідальним особам Федерації Футболу України провести незалежний від УЄФА внутрішній моніторинг підготовчого процесу до європейської першості. За словами Віктора Ющенка, після нього кількість міст-претендентів на Євро-2012 може суттєво зменшитися.

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Президент України взявся за Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути