вівторок, 10 січня 2012 09:20

Президент "Ференбахче" готовий потрясти турецький футбол на судовому засіданні

Президент "Ференбахче" готовий потрясти турецький футбол на судовому засіданні

Як повідомляє Goal.com, 59-річний президент "Фенербахче" Азіз Йилдирим пообіцяв потрясти турецький футбол своєю відвертістю під час судового засідання у справі про договірні матчі, що відбудеться 14-го лютого.

"Я з нетерпінням чекаю перших слухань. Ні, справді, з тією інформацією та документами, якими я володію, я чекаю засідання суду з великим нетерпінням. І нехай всі звернуть увагу на те, що я скажу. 14-го лютого я затрясу турецький футбол , відверто розповівши все, що до цього моменту не наважувався сказати ніхто. І тоді кожен зможе переосмислити те, що відбувається", - заявив президент стамбульського клубу.

Також Йилдирим впевнений, що його совість чиста перед фанатами "Фенербахче" і всіма турецькими любителями футболу.

"Я вірою і правдою служив турецькому футболу. Зі своєї кишені я витратив 23 млн євро на будівництво стадіону та інфраструктури, турботу про 2000 аматорів. Якщо б я не займався всім цим, а витрачав усі гроші на трансфери," Фенербахче "ставав би чемпіоном кожен сезон", - продовжив Йилдирим.

Нагадаємо, що президент "Фенербахче" Азіз Йилдирим може бути позбавлений волі строком на 132 року за організацію договірних матчів.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Ференбахче" готовий потрясти турецький футбол на судовому засіданні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути