вівторок, 07 листопада 2006 17:55

Представники Ляховича подають протест і вимагають реваншу

Екс-чемпіон WBO у надважкій вазі Сергій Ляхович, 30 років, та його менеджер Івайло Готцев представлять на розгляд WBO матеріали, які вказують на помилку судді-хронометриста у 12-у раунді суботнього бою проти Бріггса, повідомляє allboxing.ru.

Той поєдинок закінчився перемогою американця технічним нокаутом. Але Готцев стверджує, що про закінчення бою просигналізували на сім секунд пізніше, ніж було потрібно. До того ж рефері Роберт Феррара не відрахував необхідні за правилами WBO 20 секунд, за які боксер, який випав за межі рингу, повинен без сторонньої допомоги встигнути повернутися назад.

За правилами WBO гонг дається лише в тому випадку, коли боксер опинився в нокдауні менше, ніж за 10 секунд до закінчення раунду. І тоді вже рефері визначає момент закінчення раунду чи бою.

Сам Ляхович зазначив, що негайний реванш повинен надаватися на законних підставах. Він також висловив сподівання, що Бріггс не буде його уникати.

Зараз ви читаєте новину «Представники Ляховича подають протест і вимагають реваншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути