Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2007 19:21

Поєдинок Суперкубка "Мілан" - "Севілья" буде присвячений пам"яті Пуерти

Сьогодні, 31 серпня, в 21 годины  45 хвилин за київським часом на поле стадіону "Луї II" в Монако вийдуть переможець Ліги чемпіонів італійський "Мілан" і володар Кубка УЄФА іспанська "Севілья". На кону - Суперкубок Європи, повідомляє www.news.sportbox.ru.

Для "Севильї "цей поєдинок стане першим після трагічної смерті півзахисника команди Антоніо Пуерти. Зустріч іспанців в кваліфікації до Ліги чемпіонів з грецьким АЕКом була перенесена з 29 серпня на 3 вересня.

- Ми не хочемо забувати його і не забудемо. Антоніо Пуерта впродовж цього сезону буде з нами. Його не буде фізично, але він буде в наших серцях. Все, чого ми зуміємо добитися, ми присвятимо його пам"яті, - сказав перед матчем наставник "Севілїі" Хуанде Рамос.

Весті зі стану "Севільї" не могли не торкнутися міланського клубу.

- Сенс був в тому, щоб приїхати сюди, насолодитися святковою атмосферою і взяти участь в прекрасному матчі, проте зараз все буде інакше, - сказав Анчелотті. - Матч повинен відбутися і ми підійдемо до гри зі всією серйозністю.
Зараз ви читаєте новину «Поєдинок Суперкубка "Мілан" - "Севілья" буде присвячений пам"яті Пуерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути