Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 12:48

Повєткін перед боєм з Володимиром Кличком розірвав контракт зі своїм менеджером

Повєткін перед боєм з Володимиром Кличком розірвав контракт зі своїм менеджером
Шляхи Повєткіна і Хрюнова розійшлися. Фото: sport-xl.net

Російський боксер-важкоатлет Олександр Повєткін перед вильотом на збори до Киргизії припинив співпрацю з менеджером Володимиром Хрюновим.

"Володимир більше не має до мене ніякого відношення, всі переговори я веду безпосередньо з Андрієм Рябінським. Він забезпечуватиме підготовку і формуватиме тренерський штаб. Володимир занадто багато говорив і мало робив, тому з ним давно пора було закінчити співпрацю. Зараз нас нічого не пов'язує", - сказав Повєткін.

Нагадаємо, Володимир Хрюнов довго вважався не тільки менеджером Олександра Повєткіна, а й промоутером ще одного російського боксера Дениса Лебедєва. Останній раніше також оголосив про припинення співпраці з Хрюновим. Це сталося після поразки Лебедєва в поєдинку з Гільєрмо Джонсом за титул чемпіона WBA.

Нагадаємо, раніше представники Олександра Повєткіна підтвердили успішне закінчення переговорів з командою українця Володимира Кличка.

Додамо, що бій Володимир Кличко - Олександр Повєткін запланований на 5 жовтня. Місце проведення - московський спорткомплекс "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Повєткін перед боєм з Володимиром Кличком розірвав контракт зі своїм менеджером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути