вівторок, 28 вересня 2021 09:16

"Потрібно грати сміливо" - Де Дзербі поділився рецептом успіху в матчі проти "Інтера"

"Потрібно грати сміливо" - Де Дзербі поділився рецептом успіху в матчі проти "Інтера"
Роберто Де Дзербі підписав контакт із "Шахтарем" на два роки. Фото: ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" 42-річний Роберто Де Дзербі поділився очікуванням від матчу другого туру Ліги чемпіонів проти "Інтера".

Наставник "гірників" вірить в успішний виступ команди проти чемпіона Італії.

"Інтер - сильна команда, чемпіон Італії. Цього сезону вони навіть сильніші, ніж минулого. "Шахтар" завжди намагається показати хороший футбол. Ми будемо готові до всього. Це складний суперник. Але ми розпочали новий цикл і хочемо гідно виступати в Лізі чемпіонів, створювати проблеми кожному. Роботи в нас багато. Можливо, більше захищатимемося. Можливо, ні. Залежно від обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інтер" не зміг забити жодного м'яча у двох матчах 19-річному воротареві "Шахтаря"

Обидві команди програли перший матч. Але це були різні поразки, адже "Інтер" програв "Реалу", а ми "Шерифу". Я подивився майже всі матчі "Інтера" в сезоні, зокрема з "Аталантою". Хороший інтенсивний матч. Не думаю, що завтра в них буде інше ставлення. Не знаю, як вони гратимуть, але на такому рівні ми маємо бути готові до всього.

Навіть якщо ми завтра зробимо все можливе, це не означає, що переможемо. "Інтер" сильніший. Хоча я думав, що "Шахтар" сильніший за "Шерифа", але дістав інший результат. Футбол - це завжди цікаво, усі матчі починаються з 0:0. Завтра мають грати сміливо й добре з м'ячем і без нього. Усі мої футболісти мають розважатися на поле", - цитує тренера офіційний сайт "гірників".

Матч "Шахтар" - "Інтер" відбудеться 28 вересня. Початок гри о 19:45. Онлайн-трансляцію та звіт про матч читайте на нашому сайті.

В іншому матчі групи "Реал" прийматиме "Шериф".

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно грати сміливо" - Де Дзербі поділився рецептом успіху в матчі проти "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути