середа, 17 червня 2009 12:24

Після страшного ДТП гравець "Дніпра" повернеться на поле через рік

Після страшного ДТП гравець "Дніпра" повернеться на поле через рік

У 20-річного Беки Гоцирідзе є шанс повернутися у футбол. Але, як мінімум, через рік...

Аварія відбулася на батьківщині Гоцирідзе - у Грузії, куди футболіст приїхав провести відпустку. В ніч з неділі на понеділок Бека повертався з дня народження брата - додому в Тбілісі - не впорався з керуванням, і його автомобіль звалився з 8-метрового мосту. На щастя, Гоцирідзе вчасно виявили і доставили в лікарню, де футболістові довелося видалити селезінку.

Зараз здоров"ю гравця "Дніпра" нічого не загрожує. За словами лікаря збірної Грузії Дмитра Заалішвілі: "Робити прогнози про його футбольне майбутнє можна буде тільки через декілька днів. Сподіваюся, все буде нормально".

З лікарні Гоцирідзе випишуть у кінці місяця, після чого він повинен повернутися до Дніпропетровська. У клубі для нього вже готують курс реабілітації і вірять, що Бека зможе повернутися до повноцінного футбольного життя. На думку хірурга Київською ГКБ N3 Ігоря Молнара, без селезінки здорова людина може тренуватися через 4-5 місяців, а через рік, якщо відновлення пройде без ускладнень, здатна грати у футбол на професійному рівні.

Варто відзначити, що автомобільні аварії містичним чином вже давно переслідують гравців і тренерів "Дніпра". Так, в 2006 році загинув за кермом символ клубу - легендарний тренер дніпропетровців Євген Кучеревський. А з 1992-го розбилися вже п"ятеро діючих і колишніх гравців "Дніпра", - Олексій Саско, Степан Беца, Микола Кудріцький, Віталій Несин, Максим Пашаєв.

Довідкова "Газети..."

До "Дніпра" Бека Гоцирідзе, на рахунку якого 8 матчів і один гол за національну збірну Грузії, перейшов в січні 2009-го із "Зестафоне". За молодого нападаючого дніпропетровський клуб віддав 1 млн євро, підписавши з ним контракт на чотири роки. Цього сезону за першу команду "Дніпра" Гоцирідзе встиг зіграти три матчі, не забивши при цьому жодного разу.

"Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «Після страшного ДТП гравець "Дніпра" повернеться на поле через рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути