четвер, 11 серпня 2011 08:59

"Після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно" - Блохін

"Після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно" - Блохін

Наставник збірної України Олег Блохін прокоментував поразку від Швеції.

"В цілому, грою я задоволений. Чому? Тому що після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно. Перші 25 хвилин ми звикали один одному, оскільки так виходить, що кожну гру ми проводимо в новому складі. Було дуже багато боротьби, віддачі, і мені сподобалося, що я побачив колектив, який бореться. Були моменти і у нас, і у шведів. Другий тайм ми грали з перевагою, і, звичайно, прикро знову програвати на 93-й хвилині", - зазначив тренер.

Наставник відзначив підтримку харківських уболівальників.

"Хоч стадіон і не був повністю заповнений, але нас добре підтримували - приємно грати в такій атмосфері, а не при напівпорожніх трибунах", - сказав він.

Блохін зізнався, що очікував гіршої гри, ніж команда показала.

"Гра Мілевського? Чудес не буває. Я б не хотів переходити на особистості. В цілому, я очікував гіршої гри, ніж команда її показала. Не можна тренувати команду один день. Не можна вийти з лазні на матч з такою командою, як збірна Швеції, яка вже 4 роки грає в одному складі. Але, повторюся, я сьогодні, нарешті, побачив у нас команду. А помилки будемо усувати. Так само як і проводити коригування в складі", - додав Блохін.

У середу, 10 серпня, у Харкові збірна України поступилася збірній Швеції, пропустивши єдиний м'яч на останніх хвилинах матчу - 0:1.

Зараз ви читаєте новину «"Після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути