неділя, 17 червня 2012 23:58

Португалія виходить у чвертьфінал завдяки дублю Роналду

Португалія виходить у чвертьфінал завдяки дублю Роналду
Португалія виходить із 2-го місця в групі у чвертьфінал, де на неї чекає збірна Чехії. Фото: Анатолій БАБАК

Збірна Португалії в останньому матчі групи В здобуває важку перемогу на голландцями й виходить у чвертьфінал Євро-2012. Дубль у матчі робить Кріштіану Роналду.

Футбольній збірній Нідерландів у матчі з португальцями вкрай потрібна була перемога. Адже після перших двох раундів у них не було жодного набраного очка.

Серйозність своїх намірів "помаранчеві" продемонстрували вже на 11 хвилині матчу, коли після передачі Роббена чудовим ударом у кут воріт забив гол Ван Дер Варт.

Відповісти португальці зуміли лише на 28 хвилині. Саме тоді перший свій гол на Євро-2012 забив Кріштіану Роналду. Після точного розрізного пасу Перейри, Роналду вийшов один на ворота й обіграв воротаря - 1:1.

Та остаточну крапку в цьому матчі Кріштіану поставив уже на 73 хвилині поєдинку. Після дуже швидкої контратаки й перепасовок, у результаті м'яч доходить до Роналду, а той сильним ударом низом у ближній кут посилає м'яч у ворота й робить дубль.

Тож підсумковий рахунок у матчі Португалія-Нідерланди - 2:1. Таким чином Португалія виходить у чвертьфінал із 2-го місця в групі, де зіграє зі збірною Чехії.

Євро-2012

3-й раунд

Група В

Португалія - Нідерланди - 2:1

Голи: Кріштіану Роналду, 27, 73 - Рафаель Ван дер Ваарт, 11.

Португалія: Руй Патрісіу, Бруно Алвеш, Жоау Перейра, Пепе, Нані, (Роландо, '87), Фабіу Коентрау, Жоау Моутінью, Рауль Мейрелеш, (Куштодіу, '71), Мігель Велозу, Кріштіану Роналду, Елдер Поштіга, (Нельсон Олівейра , '64).

Нідерланди: Маартен Стекеленбург, Грегорі ван дер Віль, Йоріс Матійсен, Рон Влаар, Арьєн Роббен, Найджел Де Йонг, Рафаель Ван дер Ваарт, Уеслі Снейдер, Джетро Віллемс, (Ібрагім Афеллай, '67), Клаас-Ян Хунтелаар, Робін Ван Персі.

Попередження: Жоау Моутінью, 92. - Джетро Віллемс, 52. Робін Ван Персі, 70.

Зараз ви читаєте новину «Португалія виходить у чвертьфінал завдяки дублю Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути