неділя, 01 лютого 2009 18:23

Польський стадіон у Вроцлаві до Євро-2012 ще навіть не почали будувати (ВІДЕО)

Польський стадіон у Вроцлаві до Євро-2012 ще навіть не почали будувати (ВІДЕО)
Сайт "2012ua.net", посилаючись на польські ЗМІ, повідомляє, що консорціум фірм Max Boegl та Budimex Dromex не погодився з результатами тендеру щодо визначенню забудовника стадіону у вроцлавських Маслицях. У міста є 10 календарних днів щоб розглянути протест.

Можливість подачі подібних заявок до 30 січня мали також консорціум Alpine Bau, Hydrobudowa Polska та PBG. Якщо посадовці не погодяться з аргументами, які подані у протесті, то результати тендеру, згідно з яким переможцем було визнано греко-польський консорціум фірм Mostostal W-wa та J&P Avax, який запропонував місту найменші витрати на будівництво, залишаться в силі. Однак, інші учасники можуть піти далі в оскарженні результатів тендеру. Наступним кроком може стати подання протесту у Національну апеляційну Раду, яка матиме на розгляд справи два тижні. Також існує можливість подання позову до суду, де справа може затягнутися на кілька місяців.

Представники компанії Вроцлав-2012 стверджують, що протести не вплинуть на графік будівництва стадіону і його буде завершено вчасно.

Ось так виглядає місце, де згодом має стояти один зi стадіонів до Євро-2012:

Відео: Мацей Рибінський/"Rzeczpospolita"


Зараз ви читаєте новину «Польський стадіон у Вроцлаві до Євро-2012 ще навіть не почали будувати (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути