середа, 13 червня 2012 00:35

"Польська збірна виглядає найслабшою на цьому чемпіонаті" - Федорчук

"Польська збірна виглядає найслабшою на цьому чемпіонаті" - Федорчук
Результат матчу Польща-Росія тренер вважає закономірним. Фото: goodvin.info

Відомий український футбольний фахівець, колишній тренер сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук назвав збірну Польщі командою, яка будує свою гру лише на трьох гравцях, з яких вона все "вижимає" по-максимуму.

Про це тренер сказав у коментарі Gazeta.ua щодо матчу Польща-Росія.

"Я очікував, що Росія підтвердить свої амбіції в цьому матчі, - говорить тренер. - Гра показала, що це, мабуть, одна з найкращих збірних за останні 10 років зібралася в Росії. На мою думку, якщо оцінювати сьогодні обидві команди, то Росія була більш збалансована, рівніша в усіх лініях, починаючи з воротаря й закінчуючи атакою. Єдине, що кинулося у вічі, що Росія грає відрізками - 10-15 хвилин, не більше, а потім ніби пропадає. Тобто не вистачає ще такої стабільної солідності в грі".

Збірну Польщі Федорчук охарактеризував як "птаха, який намагається летіти одним крилом - правим флангом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща залишила Росію без перемоги

"У команді лише три футболісти європейського рівня, які мають досвід міжнародних виступів, перемог. Це Пищек, Левандовські та Блащиковські. Дуже невиразна оборона й голкіпер, який, думаю, не відповідає рівню чемпіонату Європи. Через оборону й лівий фланг польська збірна виглядає на цьому чемпіонаті, мабуть, найслабшою за всіх", - зазначив він.

Результат матчу тренер вважає закономірним.

"Росію такий рахунок, вочевидь, влаштовував. Відчувалося, що російська збірна, особливо наприкінці матчу, не форсувала події на полі. Ключовий момент поєдинку був тоді, коли Дзагоєв і компанія вийшли чотири проти трьох і зіграли вкрай неохайно. Відразу після цього поляки забили гол. Якби збірна Росії той момент реалізувала, то гра закінчилася б на її користь. А загалом матч дуже цікавий. Мабуть, ще певний політичний підтекст був. Тому весь час відчувалася напруга", - сказав Федорчук.

Зараз ви читаєте новину «"Польська збірна виглядає найслабшою на цьому чемпіонаті" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути