четвер, 19 квітня 2007 16:30

Польська преса перебуває в стані ейфорії від перемоги спільної заявки

Польська преса перебуває в стані ейфорії після того, як УЄФА вибрав тандем Польща - Україна для проведення чемпіонату Європи 2012 року, повідомляє sports.ru. Газети вийшли з такими заголовками: "Кардіффське диво", "Євро-тріумф", "Євро-форія", "Мрія перемогла".

-Це перемога нокаутом: Польща і Україна отримали вісім голосів, а горда Італія - всього чотири, - говориться в правому виданні "Дженнік".

Те ж видання перераховує ті блага, які отримає Польща у зв"язку з прийдешньою першістю Європи: "200 тисяч робочих місць, нові дороги, які буде вимушена побудувати наша влада, готелі, сучасні аеропорти...".

Католицьке видання "Наш Дженнік" будує оптимістичні плани на майбутнє: "С вчорашнього дня ми знаємо, що в найближчому майбутньому Польща стане іншою країною. Ми зробимо гігантський крок вперед. Розвиватися буде не тільки спорт, але і економіка. Це історичний момент, особливо для України, яка бовтається між Росією та Євросоюзом".

"Газета Виборча" дякує колегам: "Величезне спасибі Україні за геніальну ідею запропонувати нам разом подати заявку на проведення чемпіонату Європи".

Зараз ви читаєте новину «Польська преса перебуває в стані ейфорії від перемоги спільної заявки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути