субота, 28 травня 2011 18:37

Поліція кийками розчистила площу для фанатів "Барселони"

Поліція кийками розчистила площу  для фанатів "Барселони"

Поліція Барселони розчистила центральну площу міста від учасників акції протесту. Побивши кийками кілька сотень людей, поліція звільнила площа для фанатів "Барси", які повинні підтримати своїх улюбленців у фіналі Ліги чемпіонів.

Як повідомляє Бі-бі-сі, в Барселоні відбулися зіткнення між поліцією і учасниками акції протесту проти високого рівня безробіття. У результаті протистояння більш 120 чоловік постраждали.

Зіткнення почалися, коли поліцейські приступили до демонтажу тимчасового наметового табору, розбитого на одній з міських площ. Влада заявила, що таке рішення було прийнято, щоб очистити площу для футбольних уболівальників: вони планують зібратися там перед фінальним матчем Ліги чемпіонів.

У фіналі турніру "Барселона" зіграє проти англійської команди "Манчестер Юнайтед". Зустріч розпочнеться о 21:45 і пройде на стадіоні "Уемблі". Трансляція на ТРК Україна.

Зараз ви читаєте новину «Поліція кийками розчистила площу для фанатів "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути