субота, 28 травня 2011 16:38

Фінал Ліги Чемпіонів "МЮ" - "Барселона" стане найдорожчим футбольним матчем в історії

Фінал Ліги Чемпіонів "МЮ" - "Барселона" стане найдорожчим футбольним матчем в історії

Найдорожчим футбольним матчем в історії стане фінал Ліги чемпіонів між англійським "Манчестер Юнайтед" та іспанською "Барселоною" на оновленому лондонському стадіоні "Уемблі". Про це повідомляє Daily Star.

Офіційна ціна найдорожчих квитків - в обраних ложах "вдома англійського футболу" - сягає майже 4,7 тис фунтів. Таким чином, їхні власники, платять за кожну секунду видовища 1 фунт. Злетіла вгору і вартість проживання в готелях районів, прилеглих до суперсучасної арені. Розцінка ночівлі, наприклад, в готелі "Ліндел" в Херроу збільшилася з 166 фунтів до 500 фунтів.

У числі інших "економічних" рекордів - доходи двох команд і країн від матчу, які, за попередніми даними, можуть скласти в цілому 369 млн євро, що на 5 відсотків вище, ніж у попередньому році.

Від проведення фіналу найпрестижнішого футбольного змагання Європи скарбниця Лондона поповниться 52 млн євро, що на 4 відсотка вище, ніж отримав рік тому Мадрид.

Таким чином, британська столиця, за словами експертів, лише зміцнить свою репутацію одного з самих спортивних міст світу напередодні літньої Олімпіади-2012.

Нагадаємо, матч "МЮ" — "Барселона" відбудеться сьогодні, 28 травня. Початок о 21:45 за київським часом. Трансляція на ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Фінал Ліги Чемпіонів "МЮ" - "Барселона" стане найдорожчим футбольним матчем в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути