понеділок, 10 грудня 2018 19:10

Поліцейський пропонував фанатам ножовий бій з ножем лише у нього

Поліцейський пропонував фанатам ножовий бій з ножем лише у нього
Після матчу з "Ворсклою" фанатів одеського клубу забрали у поліцейський відділок. Фото: ФК "Чорноморець"

Ультрас "Чорноморця" зробили заяву щодо затримання фанатів після матчу 18 туру УПЛ з "Ворсклою" (0:1).

"Хочеться зробити невелику заяву на рахунок аналогічних позавчорашнім подій дій. Щоб прибрати зайві розмови з приводу того, що клуб і поліція абсолютно лояльні до 20-ому сектору.

4 листопада, матч 14-го туру УПЛ, "Чорноморець" при порожніх трибунах (з ініціативи керівництва) в запеклій боротьбі з ультрас, міськводоканалом і міськтепломережею, несподівано поступився "Зорі" (0:3).

Під час матчу представники нашого сектора знаходилися неподалік від парку, в якому розташований стадіон. У його околицях зустрічаємо працівника клубу, якого наша присутність злегка напружила. Запевнивши його, що ніяких дій з нашого боку не буде і ми проходили повз - рушили далі.

Чи то ми виглядали занадто агресивно, то чи не надто переконливо говорили про те, що наша присутність просто випадковість. Факт в тому, що через 10 хвилин, чекаючи кави, ми вже стояли в оточенні акабів, які прийшли з боку стадіону. Під час примусового шмону особливо завзято ці представники закону намагалися знайти фаєри, петарди та інші фанатські приналежності.

Не здивують моменти з погрозами, фрази фанати-е*анати

Знаючих особливості спілкування з цими хлопцями, думаю, не здивує, що за питання про законність та підстави для їх дій хлопці відразу слідували в автозаки. Як не здивують і моменти з погрозами (що цікаво, один фараон відзначився і пропонував нам ножовий бій з ножем тільки у нього), фрази фанати-е*анати і інше. Загалом - 1312 у всій своїй красі. За підсумком - більшість чоловіків поїхала у відділення, де просиділи майже всю ніч, протоколи і тд.

Виходячи з вищевикладеного хочеться сказати всього небагато - клуб і поліція не виступають проти нашого сектора? Ви серйозно? А представникам клубу ви робите вибір позбутися фанатів, в той час, коли ці самі фанати, як ніколи потрібні клубу в складний час (з вашої вини) і є основною масою людей, до сих пір приходять на стадіон, незважаючи на турнірні показники, ситуацію в команді, керівництво тощо", - передає звернення ультрас Troublemakers & Ultras Action.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній футбоілст "Чорноморця" отримав строк за крадіжку алкоголю

"Чорноморець" займає передостаннє місце в УПЛ, маючи в активі 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський пропонував фанатам ножовий бій з ножем лише у нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути