Ексклюзиви
середа, 09 лютого 2011 11:12

Податкова міліція обшукала офіс футбольного клубу "Таврія"

Податкова міліція обшукала офіс футбольного клубу "Таврія"

Вчора вранці, 8 лютого, співробітники Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в АР Крим провели обшук в офісі спортивного клубу "Таврія".

Обшук проводився за постановою суду в рамках раніше порушеної кримінальної справи стосовно підприємств, з якими "Таврія" мала фінансово-господарські відносини у 2009 - 2010 роках. Співробітниками Управління податкової міліції вилучені документи, а також системні блоки всіх комп'ютерів офісу, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Таврія" всю свою фінансово-господарську діяльність здійснює прозоро і строго за законом, щорічно спрямовуючи до бюджету кілька мільйонів гривень у якості податків. - заявив почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин. - У зв'язку з цим сьогоднішній обшук щонайменше викликає здивування, оскільки документи, які зацікавили співробітників податкової міліції, були вилучені для перевірки по протоколу виїмки ще в листопаді 2010 року.

Нашу діяльність вже неодноразово перевіряли різні структури, напевно, будуть перевірки і надалі. Ми не боїмося цих перевірок", - сказав Куніцин.

Раніше повідомлялося, що в Сімферополі почався розгляд кримінальної справи за участю екс-депутата Верховної Ради Автономної республіки Крим та колишнього директора ФК "Таврія" Рувіма Аронова, якого звинувачують у причетності до двох вбивств.

За матеріалами СПОРТbigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Податкова міліція обшукала офіс футбольного клубу "Таврія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути