Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 12:05

Плющенка терміново поклали на операцію

Олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко, 24 роки, може назавжди попрощатися з великим спортом.

Плющенко терміново перервав усі свої справи, щоб полетіти в Німеччину. У Мюнхені йому повинні зробити складну операцію на лівій нозі.

Лікарі попереджали Євгена, що операція йому була необхідна. Він і сам готувався до неї, однак не думав, що доведеться так терміново вирушити до Німеччини. Більше чекати не можна було, оскільки будь-яка затримка загрожувала серйозними наслідками, повідомляє topnews.ru.

- Я вже робив дві операції у Німеччині. Там професійні лікарі, тому вирішив знову туди звернутися. Тут оперують усіх гравців мюнхенської "Баварії". Була тут і Штеффі Граф. Впевнений, що все буде добре, - розповідає Плющенко. - Не знаю, може, мені взагалі ліквідують меніск. Це буде зрозуміло лише після обстеження. Не можу сказати, що дуже переймаюся. Мене уже кілька років турбує нога і я звик до болю. Більше мене хвилює відновлювальний процес. Близько місяця не зможу тренуватися. Певний час доведеться пересуватися на милицях. А попереду у мене дуже багато цікавих проектів.

Зараз ви читаєте новину «Плющенка терміново поклали на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути