середа, 24 лютого 2010 12:21

Плющенка "нагородили" платиновою медаллю Ванкувера (ФОТО)

 

Російський фігурист Євген Плющенко не нагороджував себе платиновою медаллю зимових олімпійських ігор-2010 у Ванкувері. Про це агентство Associated Press повідомив спортивний агент фігуриста Арі Закарян.

Нагадаємо, у вівторок на офіційному сайті Плющенка з"явилося зображення трьох медалей, завойованих спортсменом на Олімпійських іграх. Нагороди були підписані "срібло Солт-Лейка", "золото Турину" і "платина Ванкувера". Пізніше підписи на заголовній сторінці зникли.

За словами Закаряна, хто б не зробив таку "дурість", у нього на те не було ніякого права. Сам Плющенко дізнався про зміни на сайті із ЗМІ. Агент завірив агентство, що російський фігурист хоче залишити позаду історію з присудженням медалей в чоловічому одиночному катанні у Ванкувері і "рухатися далі".

19 лютого Плющенко виграв срібну медаль в змаганнях одиночників, поступившись американцеві Евану Лайсачеку. Після цього він заявив, що суддівство на Олімпіаді-2010 було упередженим.

Фігурист повідомив, що має намір "відстоювати свою медаль", проте в Олімпійському комітеті Росії відмовилися підтримати спортсмена, пояснивши це тим, що суддівську помилку оскаржити не можна.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Плющенка "нагородили" платиновою медаллю Ванкувера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути